HybenGløgg
Forfatter: Ditte Christina
Opskriftstype: Varme drikke
- 6 dl æblejuice
- 2 dl vand
- 2 tsk hele nelliker
- 8 hele allehånde
- 8 hele kardemomme
- 1 lille stykke ingefær, presset eller skåret i tynde skiver (kan undlades)
- revet skal fra ½ appelsin
- 20 g ahornsirup eller rørsukker
- 200 ml hybensaft*
- 4 dl hvidvin
- Kom æblejuice, vand, krydderier, ingefær, appelsinskal og ahornsirup/sukker i en gryde. Lad det simre i ca. 30 minutter under låg.
- Tilsæt hybensaft og hvidvin og lad gløggen simre 5-10 min. Smag til med sirup/sukker.
- Server med rosiner og hakkede mandler.
* fx. den økologiske fra Søbogaard
Recipe by Hybenliv at http://hybenliv.dk/hybenglogg-orange-glogg-med-hvidvin-hyben-appelsinskal-og-nelliker/
3.5.3251