Hybenliv

Inspiration til en sund plantebaseret kost og livsstil

  • Opskrifter
  • Hyben kogebog
  • Foredrag/Events
  • Om
  • Vegansk madlavning

Vegansk madlavning

Vegansk-madlavning

Lær at lave velsmagende plantebaseret mad som du, din familie og gæster vil elske.

Vil du have inspiration til flere grøntsager på menuen – så kom med på et af mine veganske madlavningskurser hos FOF i Odense , Kerteminde samt foreningen Husflid i Assens el Brylle.

Her går vi på opdagelse i det plantebaserede køkken og dens mange smage, og laver lækre retter til både hverdag og fest.

Madlavningskurserne er for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret eller leve helt vegansk og det uden at gå på kompromis med din sundhed. De er også til dig der har fået en veganer eller plantespiser i din familie eller vennekreds.

Kurserne byder på et miks af forskellige kendte og nye retter. Vi kommer fx forbi traditionelle hverdagsretter som fx. lasagne- og pasta bolognese, “bøf” med fx bearneise og whisky sauce samt topping til højtidernes frokostborde.

Du lærere samtidig forskellige måder at bruge tofu, og introduceres for helt nye måder at bruge grøntsager og frugter på. Oplev fx. hvordan banan skræl kan forvandles til en lækker pulled “pork” – og hvordan du kan lave din egen pasta af grøntsager.

På nogle kurser vil du også lære at lave forskellige veganske desserter, fx. chokolademousse, kager, tiramisu og “flødeis”.

vegansk-madlavningskursus

Undervisning i plantebaseret madlavning 2025

Madlavnings kursus

# Vegansk madlavningskursus i Odense

Titel: Planter på menuen – til hverdag og fest. 

Åben for tilmelding – læs mere her. 

Kursus beskrivelse: Lær at lave lækker plantebaseret aftensmad, du kan servere til både hverdag og fest. Kurset giver en introduktion til det plantebaserede køkken og dets basis ingredienser og viser dig, hvordan du let kan erstatte kød og mælkeprodukter med sunde plantebaserede alternativer.

Du lærer at lave plantebaserede udgaver af kendte klassiske kolde og varme retter som fx lasagne bolognese, frikadeller, fiskefilet og saucer (fx bearnaise sauce) og præsenteres samtidig for nye måder at bruge grøntsager (og frugter) på. Opdag fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker vegansk pulled pork.

Kurset er både for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret, eller som har fået en veganer i familien eller i venneflokken, som du gerne vil kunne forkæle med lækre nærende plantebaserede retter.

Datoer: Fire torsdage, ulige uger, start d. 30/1 kl. 16.30-20.30. Pris: 1200 kr.

 

# Vegansk madlavningskursus i Kerteminde

Titel: Plantebaseret madlavning til hverdag og fest. 5 gange. 

Åben for tilmelding – læs mere her. 

Kursus beskrivelse: Gå på opdagelse i det plantebaserede køkken og dens mange smage, og lær at lave velsmagende vegansk mad til både hverdag, højtider og fest. Vi vil lave kolde og varme retter, som du kan servere til frokost og aftensmåltidet, herunder klassiske retter til påskefrokosten, samt enkelte salater og desserter.

Du introduceres for sunde plantebaserede alternativer til kød og mælkeprodukter, veganske basisingredienser samt nye måder at bruge grøntsager.

Kurset er for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret eller leve helt vegansk, og det uden at gå på kompromis med din sundhed.

I løbet af de fem kursusdage lærer du bl.a.:
– at lave veganske sild, deller og andet pålæg
– at lave ost af nødder og grøntsager
– at lave plantebaserede udgaver af klassiske og nye retter
(fx. bøf med bearnaise sauce, burger, nachos og quinoa bowl, samt “flødeis” og diverse kager)
– forskellige måder at udnytte grøntsagers rige smagsnuancer

Datoer: 5 torsdage, kl. 16.30-20.30. Start d. 6/2-25. Pris: er 1320 kr.

 

 

# Plantebaseret madlavning, kursus i Assens

Åben for tilmelding, læs mere her.

 

# Plantebaseret madlavning, kursus i Brylle

Lukke for tilmelding (fuldt booket) i foråret 2025. 

 

Det siger tidligere kursister:

“Det har været en stor fornøjelse at deltage på
kurset…Du har formået at inspirere mig rigtig meget. Jeg har lært nye produkter at kende og vi glæder os til at integrere dem i vores kost fremover“. – Susanne

“Jeg synes det var meget lærerigt og inspirerende. Undervisningen har været på et højt niveau. Du har været topforberedt og dit engagement har været meget inspirerende“. – Mariann

 

Vil du med på et af mine fremtidige hold i vegansk madlavning? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev i fanen til højre, så får du direkte besked i indebakken når nye veganske madlavningskurser starter op <3

 

Velkommen til hybenliv – mit grønne veganske madunivers! Her deler jeg plantebaserede opskrifter i sunde velsmagende udgaver samt indlæg og guides med fokus på en plantebaseret, økologisk kost og livsstil, vild mad og hyben.

God fornøjelse <3

Hyben kogebog - vegansk kogebog

HYBEN KOGEBOG

Nyd smagen af vitaminbomben hyben til morgen, middag, aften og når den søde tand kalder på desserter. I denne kogebog finder du lækre plantebaserede hyben opskrifter til alle dagens måltider samt ny viden om frugtens exceptionelt høje indhold af sundhedsfremmende stoffer. Alle opskrifter er veganske, uden hvidt sukker og de fleste glutenfrie. Læs mere her.

Få en gratis opskrift fra min nye bog!

Kunne du tænke dig en gratis opskrift fra min nye hybenbog? Så skriv din mailadresse i feltet nedenfor og du vil få adgang til opskriften på lækker hyben-is, samt fremtidige nyheder om hyben og andre tips til et sundt liv.

Subscribe

* indicates required
Email Format

Categories

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress